Beroeps-aansprakelijkheid voor leden
“Snel, moeiteloos en efficient.
En uiteraard de beste premie.”
Samantha
— zelfstandige met administratiekantoor
In samenwerking met de beroepsorganisatie
Cover admin
In samenwerking met de beroepsorganisatie
Onze verzekeringen
meer verzekering, minder premie
Covermij heeft mede in samenwerking met beroepsorganisaties een beroepsaansprakelijkheids-verzekering ontwikkeld. De verzekering kent ruime verzekeringsvoorwaarden voor de dagelijkse praktijk van het administratiekantoor / belastingadviseur. De nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt vergaande dekking voor de aansprakelijkheid van het administratiekantoor ten gevolge van advies- en beroepsfouten.
Waarom een verzekering?
Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt uw onderneming tegen de gevolgen van claims wanneer u of een medewerker een beroepsfout maakt. Bijvoorbeeld als u of een ondergeschikte een verkeerd advies geeft en uw opdrachtgever hierdoor financieel nadeel oploopt. De verzekering is specifiek gericht voor de risico’s van het administratiekantoor en belastingadviseur.
Waarom een verzekering van Covermij?
Gericht op de praktijk van het administratiekantoor
Aantrekkelijke premie t.o.v. reguliere verzekeringen
Bijzonder ruime hoedanigheidsomschrijving
Met een paar klikken online geregeld!
Waarom een verzekering?
Aangeboden door eigen beroepsorganisatie
Lagere premie dan reguliere verzekeraars
Afgestemd op de eigen beroepsgroep
Met een paar klikken online geregeld!
Veelgestelde vragen
Voor wie is de Verzekering bestemd?
De verzekering is bestemd voor de Belastingadviseur gericht op het Nederlands Recht, lid van het RB. De verzekering is ontwikkeld in samenspraak met het RB voor leden van het RB.
Wie zijn verzekerd?
Naast de ondernemer zelf behoren tot de verzekerden; de ondergeschikten, vennoten, compagnons, maten, bestuurders, commissarissen en toezichthouders van de verzekeringnemer (rechtspersoon). Hiertoe behoren ook tijdelijke krachten, stagiaires, inleenkrachten voor zover zij werkzaamheden uitvoeren voor de verzekeringnemer.
Wat biedt de verzekering?
De verzekering is een combinatie van beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Kort gezegd; de bedrijfsaansprakelijkheid dekt aansprakelijkheid voor materiële schade aan personen en zaken. De beroepsaansprakelijkheid dekt de aansprakelijkheid voor financiële schade.
Waar vind ik meer informatie?
Op deze pagina vindt u meer informatie over de verzekering. U kunt ook vrijblijvend advies vragen aan een van de adviseurs. Bel met telefoonOp de pagina Kenmerken vindt u meer informatie over de verzekering. U kunt ook vrijblijvend advies vragen aan een van de adviseurs. Bel met telefoon
010 333 1151.
Heeft u een andere vraag of wenst u advies?
Onze adviseurs zijn er voor u!
010 333 1151
info@covermij.nl